Κίνα
product image
Connect with ""
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.
προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες JINRUIFU
Αριθμός Υπαλλήλων 201 - 300
Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Ιστορία

Η ΒΑΡΙΆ Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ANQIU JINRUI, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009, το οποίο βρίσκεται σε Anqiu, Shandong, Κίνα. Είναι μόνο 160 χιλιόμετρα τρόπων από το λιμένα Qingdao, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος λιμένας στο Βορρά της Κίνας.
Η επιχείρηση Jinrui έχει περισσότερο από 20 έτη έρευνας και ανάπτυξης στα σχετικά προϊόντα. Προϊόντα βέλτιστος οικονομικώς αποδοτικός και υψηλός - η ποιότητα πωλεί καλά στην αγορά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στην Κίνα, πολλές γνωστές επιχειρήσεις σε τη συνεργασία μας για πολλά χρόνια.

Υπηρεσία

Πιστεύουμε «τους πελάτες πρώτιστους, την πίστωση πρώτα» και επιμένουμε στην παροχή της ικανοποίησης στους πελάτες. Έχουμε δημιουργήσει το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα και την υπερπόντια καλύπτοντας ανατολική Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.

Η ομάδα μας

Ειδικευτήκαμε στα μηχανήματα κατασκευής., τα οποία περιλαμβάνουν τους συγκεκριμένους αναμίκτες (συμπεριλαμβανομένης της σειράς JZ αντίθετος-περιστροφικής με τους διπλούς κώνους, τον υποχρεωτικό αναμίκτη σειράς Js με τους διπλούς να βρεθεί άξονες, το ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΉ ΜΕΤΑΦΟΡΈΑ τσιμέντου LSY, το σιλό τσιμέντου, το σκυρόδεμα PLD που καθορίζουν τη σειρά MC και τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κ.λπ. Οι συγκεκριμένοι αναμίκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως σε όλο το είδος προκατασκευών, δρόμων, γεφυρών, λιμένων και αστικών κατασκευών και ούτω καθεξής. Το σταθερός-εδαφολογικό συγκεκριμένο, πλαστικό σκυρόδεμα μιγμάτων δοχείων, τα συγκεκριμένα, ελαφριά συνολικά συγκεκριμέοί ρευστότητας και τα κονιάματα.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.